onsdag 11. februar 2009

Fra heng til heng til heng

En god gammeldags fet Diggidangaøkt i dag for Vestbakken og Grendstaden. Vestbakken var litt desillusjonert pga stagnasjon i klatringa, så vi måtte ha det litt gøy.

Sånn halvfullt da vi kom, og fremst blant bråkmakerne var ungpikene med SuperSkravla (SS-mannen). Ellers var Bjørne der med Vangsgutane.

Det blei ei økt som vi åpna forsiktig med oppvarming, deretter prøvde vi de fleste rutene på de hengete kortveggen som hadde gode øveløyper. Deretter prøvde vi litt i 6-løypa på brun, men det var ikke lett. Så gikk vi løs på 9-erløypa, som vi ikke hadde gått på lengde. Det ga gode resultater. Vestbakken gikk ei gang til topps, mens Olav hadde 3. Noe vi begge var meget godt fornøyd med. Deretter gikk Vestbakken rett opp på grå i 11-løypa 2 ganger for å ta ut litt krefter.

Så kom rosinen i pølsa: Hengekonkurransen på mellomtrinnet med følgende ingredienser: Padlegurivakten vant med 1 minutt. Olav gjorde følgende sekundserie: 18 - 13 - 5 - 1 - 2 (slutta altså når det begynte å stige igjen). Bjørne klistra seg på og tok 34 sekunder. Så kom Vestbakken og slo ham med 1 sekund! Da var kvelden fullkommen. At Bjørne klagde på at han fikk vonde albuer, gjorde kvelden litt ekstra krydret he-he.

3 kommentarer:

DE sa...

Meget bra og dekkende referat fra ei god og morsom klatreøkt. Når ting går i riktig rekkefølge og kroppen fungerer er det lettere å finne både konsentrasjon, motivasjon og humor. Og når Majavakta t.o.m. innfrir musikkønsker blir alt fryd og gammen.

Ellers har Grendstaden nå meldt seg på i hengeligaen. I angrepsposisjon og med oppadgående trend kan dette bli bra.

Grendstad sa...

Ja, jeg er under opphenging he-he

ØY! sa...

du trenger en liten strekk, ja.
du er for diggigående som DE er inne på.