tirsdag 28. april 2009

Banekarusellen er igang

Svein og DE stilte med friskt mot på dagens 4 øvelser i banekarusellen. Litt varierende hva man ønsket å satse på men det gikk som følger:

1) Lengde: Svein satte målsetningen til 2 meter og med slike tåpelige mål kan man jo ikke bli skuffet. Han leverte to gode hopp hvor det lengste var 3,38. Sistehoppet gav han delvis opp i tilløpet og fikk overtalt sekretariatet til å gi dødt selv om han traff planken. DE er veteran i denne øvelsen og fulgte taktikken fra i fjor. Begynne bra, så øke og så dødt. Lengstehoppet viste 4,40. Mulig det holder til en pallplass.

2) 400 m: DE startet ytterst i første heat. Ingen fordel å løpe alene foran der og det var vanskelig å få satt riktig tempo. Holdt sånn ca i 250 meter og så var det full brems. Ble tatt igjen på oppløpet, men så stivna han og jeg klarte nesten å ta han inn igjen. Vet ikke hva sluttiden ble, så vi får vente på resultatlista. Svein overveide lenge om han skulle starte eller ikke, men bestemte seg til slutt for å innkassere et billig poeng. Også han måtte starte ytterst. Har en sterkt mistanke om at den godeste Øy! bare gikk for halv maskin, men også her må vi vente på resultatlista.

3) 5000 m: Svein startet friskt og la seg langt framme i feltet. Han slet imidlertid med en gratizpassasjer (kan han vært en tysker??) som lå bak der og lurte hele veien. DE var helt tom etter nestenkollapsen på 400m og skjønte etter to runder at dette fikk bli en treningstur og ingenting annet. Svein gav imidlertid på i kjent stil, og tok igjen DE med over 2 runder. Husker ikke helt tiden, men den ble bra. DE på sin side kom 3. sist.

4) 400 m kappgang: Rett etter målgang på 5000 m var det klart for et durabelig Diggidangaoppgjør på 400 m kappgang. Svein med sekk og DE stilte til start i samme heat. Svein tok umiddelbart en frekkis og presset DE ut til siden. Det åpnet imidlertid et rom inne ved planken som DE hadde tenkt til å benytte seg av, men Svein så faren tidsnok og fikk lukket rommet. Ved utgangen av første sving slo DE av en prat med den legendariske herr Haugen som tuslet like bak. Svein var kynisk og utnyttet muligheten til fulle og skaffet seg ei luke på noen meter. DE jobbet frenetisk for å lukke luka, men Svein viste internasjonal klasse ved å bare sige ifra. Han kunne derfor gå inn til overdøvende hyllest som Diggidangas beste i kappgang. Haugen kom kraftig på slutten så DE hadde full hyre med å holde han bak seg. Men DE liker ikke å tape spurter, heller ikke i kappgang, så det hele endte godt.

RESULTATLISTE:http://www.bedriftsidrett.no/VestAgder/files/%7B7D18605D-76BA-45FB-B865-F74D90D5B5E3%7D.pdf

3 kommentarer:

ØY! sa...

må si at 4.40 er sterkt i lengde.
solid 400 meter også,ikke rart du var pumpa foran 5000.

Grendstad sa...

Dette hørtes jo veldig, veldig gøy ut. Synd jeg ikke kunne være med.

Kanskje på neste da.

DE sa...

Ja det er nokså morsomt med banekarusellen, så håper grendstaden stiller neste gang. Da blir det mange nye fighter.