torsdag 9. april 2009

Humørintervall med bergenshund


En morratur for å lufte hauet og kropp, etter gårsdagen, som besto av en noe øl og en god del fotball. Start-Rosenborg og Liverpool-Chelsea på pub samen med bror.

Tok med brorfamiliens bikkje på en humørintervall med kombinert rolig gange, raske gange, jogging, sprint og kjappe hundepissepauser opp til Ravneheia, og rundt litt bløype til Bånetjønn og hjem. 3 kvarter.

Det hører med til gårsdagen at vi gikk til stadion i hurtiggange, fikk ikke noen rimelig billett, deretter gange til puber i byen, og deretter hjem. Grei tur det også. Nå tror jeg at beina skal hvile resten av dagen.

3 kommentarer:

DE sa...

Hunder er greie treningskamerater. Har aldri vært noen utpreget dyrevenn, men ser fordelen.

Ellers var det gode fotballtakter av gredstaden. Håper dette fortsetter. Jeg var selv tilstede på sør arena i går sammen med familie. Nevøene sytes dog at maskotten var mer spennende enn selve kampen.

Når det gjelder LFC har jeg ingen kommentar..

Grendstad sa...

Vi så Starts mål gjennom et gitter fra sjøsida, og glimtvis noe gjennom noen av de andre åpningene rundt banen, men tok 2. omgang på pub.

Det var nok fotball for ei stund dette. Start har kommet med en uforpliktende forespørsel til meg om å regissere en Start-revy, som spillerne skal stå for, men det er foreløpig uvisst. I tilfelle, må jeg vel følge litt med.

DE sa...

Det høres ut som et stilig prosjekt hvor du sikkert kommer til å få mye bra eksponering.

Sikkert lurt å ha en viss peiling på hva de holder på med. Men billlettprisene er jo hinsides. Er jo fullt mulig å se toppkamper i Premier League til en billigere penge enn hva de opererer med på Sør Arena.