onsdag 22. april 2009

Morratur i beverbeltets morradis

En kombinert gå-, sprinte- og joggetur med små pauser via Ravneheia, Lochners til Bervann, blåløype via Øvre Hellerstøvann, via Bånetjønn og hjem. En times tur i en god morrastund. Bilder kommer seinere.

4 kommentarer:

DE sa...

God morgen herr A-menneske! Tenker nok at det er herlig å ha heia for seg selv så tidlig. Men for min del må jeg si at senga frister mer på det tidspunkt :)

Grendstad sa...

Har blitt skikkelig A i det siste, men pleier ikke løpe da. Men jeg sovna i går ettermiddag, og våkna ca 3 i natt, så da hadde jeg liksom tida. :-) Pent og idyllisk. Nesten synd å løpe. Skulle egentlig heller ha gått, og opplevd mer.

ØY! sa...

morratrening er bra for både a og b.
det vanskelige er jo å komme seg ut døra,ihvertfall for b,som meg.
enig i at en kanskje av og til skal ta det litt med ro og oppleve mer.på den annen side tar jo aktiviteten lenger tid da,tid man kanskje ikke har..

Grendstad sa...

ja, hvis jeg hadde hatt mere tid, tror jeg at jeg skulle ha gått mer - fant liksom ikke heilt rytmen, men var det en spesiell stemning i dag. Tar meg veldig ut på Rosegården om dagen, med å løfte og bære og løpe med unger så svetten siler, så det hadde vel værtnok med en gåtur.