torsdag 2. april 2009

Tilbake på matta

Etter ufrivillig opphold forrige torsdag var det meget bra å få tatt en yogatime igjen. Overraskende bra oppmøte det fine været tatt i betraktning. Føltes ikke som om det var en av de hardeste yogatimene jeg har hatt, så klarte å følge med på det meste. Balanse og kroppsbeherskelse begynner å komme seg, og i hele mitt liv har jeg aldri vært nærmere å kunne stå på hode enn nå. Nesten så jeg tror jeg skal klare det med litt mer trening.

5 kommentarer:

ØY! sa...

2 på en Dag? to du an?
er litt misunnelig på yogatreninga di,høres veldig nyttig ut.
foreløpig blir det vel å priotitere løping og sykling for min del.kanskje til høsten?

DE sa...

Hehe..

Er faktisk litt forbløffet over at dette skulle passe såpass bra.

Hadde vært glitrende med flere diggidangaer på timene. Men det er jo en inneaktivitet, så oppstart til høsten er en bra målsetning.

Grendstad sa...

Stå på hodet? Med eller uten støtte fra hender? Med vel? I Friteateret øver vi også å stå på hodet, med støtte fra 2 hender.

Vil altså gjerne ha en yogatime med Daginippar Eivindiharappam Vestbakkenhingar.

DE sa...

Hehe...bra med indisk alias.

Ja det er med hender. Det er noe jeg aldri har vært i nærheten av å klare, men instruktøren er usedvanlig opptatt av denne øvelsen så den blir kjørt hver gang.

Ellers er jeg nok ikke helt kompetent til å instruere enda, men noe kan jeg sikkert lære bort.

Grendstad sa...

Lurer på om det er samme øvelse som vi gjør på Friteateret da. Jentene øver på det nå. Tuva klarte 24 sekunder. Jeg klarer også ei stund. Kjenner det litt i hodet. Gøy å få til.