mandag 27. april 2009

Klatring på egen vegg


Så var endelig dagen kommet for å prøve ut våre egne løyper på 1er- og 2er-veggen, som til sammen nå bare kalles for Diggidangaveggen. Klatreskolerte Evelyn, Svein og DE var eneste kjente tilstede.

Som finfin oppvarmning tok vi alle den spraglete. Så var det den grå, men den befinner seg i andre enden av skalaen. Svein hadde et bra forsøk, men måtte sumpe ved slopen og da var det slutt. Turen gikk videre til neste tau og Evelyns lille gule. Uten tvil en spennende utfordring. Alle kom vel opp, men litt juks var det, iallefall fra undertegnede. Så sandløypa til Svein. Hard start her, men klarer man den så er det ei jevn og fin løype med et suverent sistetak. Alle kom opp, men enkelte med hjelp fra sideveggen.

Det er fine løyper. Den halvferdige røde er spennende, og så kan vi kanskje fullføre det hele med ei løype til på 2er-tauet, da blir veggen perfekt :)

Avluttet med hengekonkurranse. Meget gode tider i dag. Favoritten innfridde, men utfordrerne henger ikke langt etter. Resultatene ble som følger:

Evelyn: 1.04
DE: 0.54
Svein: 0.51

1 kommentar:

Grendstad sa...

Så Vestbakken har gått forbi Øy? Det var jo en nyhet, som referenten i beskjedenhet ikke har poengtert.

Vel, må vel komme inn og se på veggen en dag.