fredag 24. juli 2009

det vanlige

800-1000 meter kråling i Stampa og nybada unger med kjeks på land.

4 kommentarer:

DE sa...

Svømminga er intakt skjønner jeg. Hvordan føler du formutviklinga er? Hadde kanskje vært bra med ei tidtakning igjen. Jeg kan i morra på tidlig ettermiddag hvis du er intressert.

Hilde Fantomine sa...

Er sikker på at du kommer til å ta en Forrest Gump, en dag du er på havet..(bare han gjorde det m løping da)..vips så har du kråla til Australia..el Nord Korea iflg amerikanske statsborgere...:-)

Ble tvunget ut i vannet selv i dag..av ungen.. epler og pærer hele 4 ganger.. i Gillsvannet..det var iskaldt.. gikk gjennom marg og bein. Amalie badet i 20 min etter det.. skulle telle sekunder ho var under vann..fin måte å utvide lungekapasiteten følte jeg:-)

Grendstad sa...

Jau, føler ikke at jeg svømmer noe fortere eller bedre, bare litt sånn glimt innimellom av teknikkforbedringer. Men tenker nok at jeg blir en bedre og mer rutinert svømmer.

Takk for tid-tilbudet. Kan jeg eventuelt ringe om svømming i morra. Pakkedag til camping i morra, og litt ærender, men hadde vært gøy å prøve.

Ja, tenker å krysse Sognefjorden til neste år, det er jo litt Forrest Gump. Har også tenkt å svømme over Kvåsefjorden, eller ut til Oksø. Mange muligheter. Må ha båtfølge.

Tror det er bra når ungene drar en med på ting. Sjelden usunt, sjøl om det kan føles sånn he-he.

DE sa...

Ser fram til å følge med på fremtidige svømmeprosjekter for Grendstadfisken.

Jepp, meld i morra åssen du ligger ann. Tar evt ikke lang tid med en tur til stampa.