lørdag 11. juli 2009

Klubbdag

Diggidangas grunnleggere gjennomførte i dag henholds triathlon (Olav), Duathlon (Svein) og Aqualon (DE).

Det hele ble svømt i gang i stampa i regnvær som heldigvis gikk fort over. Olav hadde på forhånd annonsert ny personlig rekord og den gamle haien leverte varene. Selv med sitt kjente "ut av kurs-varemerke" hadde han 4,24 til runding, og kom i mål på småpene 9,11,52. Og det med en meter ekstra. DE hadde tatt med svømmebriller for anledningen og leverte årsbeste med 5,11 til runding og 10,47 i sluttid. Deretter hadde Olav en runde til, denne gang uten badehette og svømmebriller, men til gjengjeld litt mer beinbruk. Denne ganga blei tida 9.12.12!

Ville du kjøpt en bruktbil av denne mannen?



Etter svømminga grabbet Svein og Olav syklene og satte kursen mot Søgne. De brukte anledningen til å føle hverandre på tennene bokstavelig talt. Ifølge begge to var den andre sterkest, så åpenbart at man har startet utpsykingen før den viktige sykkeletappen på Ogge Triathlon. Distansen som var 33,1 km ble unnagjort på 1,07,42.

Dagen ble avsluttet med 3000 meter på Vidda. Fellesstart hvor alle tok tida på seg selv. Svein la innledningsvis inn en spurt og fikk med det noen vitale meter på Olav som sistnevnte aldri klarte å ta inn selv om han gjorde et meget godt forsøk. DE la seg som vanlig bakerst. Etterhvert fikk vi en hare (høne) å jakte på, men det hadde vel ikke den helt store effekten. Uansett Svein kom inn til 12,43, Olav 13,11,5 og DE 14,07.

En artig klubbøkt dette her som vi gjerne kan gjenta :)

Olav og Svein føler hverandre på tennene

5 kommentarer:

Hilde Fantomine sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Hilde Fantomine sa...

Så utrolig kult..:-)
Virker som en fortreffelig fin måte å tilbringe en lørdag på!

Veldig bra med tidsforbedring på svømminga, elskling...
Kan være du tar meg igjen på spicheren nå hehe...

Ellers var dere jo kjappe på 3000 m .. Sett litt på friidrett i dag og tror nok det er et stykke igjen. bare skinn og bein på de..og ingen pølser og brus:-).. kjedelig liv.. Tror nok heller Diggidanga livsstilen er sunnere i det lange løp!
God helg!

Grendstad sa...

For meg passer det meget bra å ha klubbdager med triathlon. Skulle gjerne hatt noe mer målretta å løpe til enn runder, men flatt er bra.

Sykla utom Morten i Voiebyen og blei invitert inn... medførte at jeg ikke sykla hjemover før i 23-tida, og det var (u)lovlig seint uten lys. Men til gjengjeld var det veldig hyggelig med middag og det hele.

ØY! sa...

veldig bra økt,også sosialt og klubbmessig.

er mektig imponert og misunnelig på svømmeferdighetene av "waterboysa"

tenker stadig på at jeg må gjøre en innsats for å bli en bedre svømmer,vi får se...

Olav har jo virkelig fått et løft i syklinga med nytt utstyr.
tror han blir vanskelig å slå på Ogge i år også.

men formen til DE er jo betraktlig bedre i år da, så det kan bli spennende.

Grendstad sa...

Det er bare å hive seg i vannet, Svein. Hvis en ikke liker å bade, blir det vanskelig å få til noe svømming.

Dag Eivind er en mann for framtida.