tirsdag 28. juli 2009

Rematch i tennis


Etter den meget gode kampen vi hadde sist fant Steinar og DE ut at det i dag var på tide med en ny tenniskamp. Dagens match ble spilt på gummiunderlag på Sukkevann. Fin bane, men litt anderledes enn asfalten vi spilte på sist gang.

Kort fortalt fortsatte vi der vi slapp forrige gang. Allerede fra første sett bølget kampen fram og tilbake. Aldri noen som ledet med mer enn 2 game av gangen. På stillingen 5-5 hadde DE marginene på sin side og tok settet hjem 7-5.

Andre sett fortsatte i samme dur. Steinar fikk etterhvert skikkelig sus på serven og tvang med det DE lengre tilbake på banen. I tillegg satt han inn noen finfine ess. Nok en gang fulgte vi hverandre til 5-5, og i det påfølgende settet hadde vi en eviglang deuse som DE til slutt tok hjem. Da DE omsider fikk matchball kjørte Steinar en dobbelfeil. Et noe antiklimaks, men settet endte iallefall 7-5 det også.

Ettersom dette var så kanongøy dro vi på med et tredje sett også. Siden kampen egentlig var ferdig kunne vi virkelig slippe oss løs. Vi hadde mange ballvekslinger som var helt enorme. DE fikk også etterhvert sving på serven og begge turde ta sjansen på å slå vinnere, noe vi i tillegg fikk betalt for. Til slutt endte vi opp med stillingen 6-6, og måtte derfor ha et tie break. DE hadde igjen marginene på sin side slik at settet endte opp 7-6.

Er sinnsykt gøy dette her! Mye av grunnen er vel at vi to er nøyaktig like gode. Håper på mange flere matcher i framtiden.

4 kommentarer:

Grendstad sa...

gleder meg storlig over så god og fornøyelig aktivitet. Høres veldig gøy ut.

TBM sa...

Takk for kampen! Dette gav mersmak, vi får spisse formen til neste sommer med en re-match til jul...

Hilde Fantomine sa...

Så bra Friskus!
Grattis m utrolig bra treningskamp...
Du gjør så mye gøye aktiviteter...

Snart får du like store armmuskler som Serena Williams...
Burde kanskje ta en Federerer sammenligning der ser jeg...

DE sa...

Hehe...ja foretrekker nok helst det siste ja :)