fredag 10. juli 2009

Stampasvømming i overskya og regn

Svømmeøkt med Dag Eivind, Olav og Åsmund.

Dag Eivind hadde først en 400-meter som gikk unna på 10.59. Første tidtakingssvømming i sommer, ei god tid, og som indikerer ny pers om ikke lenge (10.35). Viser at Dag Eivind har svømming inne.

Olav og Åsmund, som dukka opp på kort varsel, starta likt. Olav hadde åpent om han skulle svømme 1600 eller 4000, eller noe annet.

Det blei en hard duell på første 400 mellom Olav og Åsmund som endte uavgjort. Olav skulle fortsette etterpå, så det var greit at det ikke blei hardere. Tida blei 9.30. Ei meget god tid.

Olav svømte videre, rundetida på andre gikk opp i 10.30, deretter 10.38 og sisterunde på 10.00. Altså totaltid på 40.38. Måtte justere etter den noe krevende førsterunda. Svømmer ikke så mye fortere enn i fjor, men krålinga gir smidigere svømming, og stort forbedringspotensiale på tid.

Slutta på 1600 fordi jeg følte meg litt usosial i regnet. Åsmund hadde da dessverre nettopp gått, men Dag Eivind blei med hjem og delte en flaske vin, hvilket vi gjorde over et kart av Kristiansand.

Ei god svømmeøkt på jubileumsdagen. Ny økt i morra, og da skal det bli 400m-rekord!

3 kommentarer:

DE sa...

Ble bra svømming selv om ikke vi hadde været med oss. Artig og absurd å stå der i regnet og være tidtaker.

Ellers måtte jeg korrigere tida di på den tredje runden. Du hadde bedre tid enn først satt opp.

Grendstad sa...

Ja, det har jo sin sjarm å holde på sånn i regnvær, men burde vel egentlig ha stoppa etter ei runde å tatt en prat med Åsmund. Jeg blei litt for usosial.

Får prøve på 4 km en annen dag igjen, kanskje hvis du har selskap med deg.

Meget bra bilder.

Hilde Fantomine sa...

Kule bilder.. Åsmund ligner litt en våt hund der han svømmer m alt håret og skjegget...hehe
Veldig langt m 4 km i svømming da.. du er jo rene Phelps.. minus dopen...

Virker som bra treningsøkter på alle..:-)( er jo ikke noe glad i vannet, så kan ikke helt se for meg at jeg noen gang blir med...men kanskje som tidtaker)