torsdag 16. juli 2009

Intersportjoggen 2009







Fin-fin dag for by-rusling etterfulgt av mosjonsløp for store og små.
Masse folk og passelig temperatur for rusling i Mandal i dag.Tydeligvis flere som har tenkt det samme som oss; vi møtte familie(bror), kollegaer, venner fra Søgne, samt håndverkere fra utbygginga vår som også har tatt velfortjent ferie.

Så til dagens fysiske utfoldelser.

En kort løype uten tidtaging på 2.5 km, og en på 4 km for de som trenger å vite hvor fort en løper.
Begge hadde start ved Intersport ved Piren; begge med politifølgebil og startpistol.Det var skikkelig stas!Fin gimmik på et ellers bra arrangement.

Emma og Kristoffer fullførte 2.5 km løypa i super stil.Kristoffer vil gjerne få med at han ble blant de 8 første av 40 stk, og Emma at ho løp hele veien nesten.

Jeg klarte å løpe forbi Emma på slutten uten å se henne,det sier litt om min tilstedeværelse.
For min del var det tungt med stive ben etter litt mer "trøkk" på treninga i det siste.
Uansett ei bra økt med opp mot makspuls store deler av løypa.Løypa gikk langs brygga mot broa,videre opp i gågata og så strake veien til Sjøsanden Camp.Så langs stranda mot Piren og i mål.
Klarte å passere 10-12stk på siste strekket langs stranda,hadde en kilometertid på siste på 3.45, så det gikk betydelig fortere på slutten enn i starten.Snittet ble 4.05.
Sluttiden ble ca. 16.20.Litt over 4 minutt bak vinneren.

Som sagt et bra arrangement der alle fikk t-skjorte og brus etter målpassering, i tillegg var det trekking av premier(soveposer og bager) på startnummer.
Meget velfortjent etter å ha løpt 2.5 km helt på egen hånd i fremmed terreng, vant Emma en flott sovepose!
Nevner ellers at det er Linn som har tatt de flotte bildene og filmet,men det er jeg som har glemt å si at kameraet må holdes "riktig" vei når det filmes.
Så det er bare å legge hodet litt på skakke eller snu skjermen hvis man ønsker å se filmnuttene.



2 kommentarer:

DE sa...

Hvilken strålende dag! Skal si det var mange folk også.

Meget bra prestasjoner av både små og store. Regner med vi får se dette løpet i lista over fullførte løp av Diggidangas.

Klassisk den derre kameragreia..hehe..har gjort det selv og kommer sikkert til å gjøre det igjen :)

Grendstad sa...

Men hva med Linn? Fikk ikke ho lov til å være med. :-)

Bra arrangement! Bra tid! Hadde det vært ei uke seinere, hadde nok jeg og snoopisene (jentene) vært med. Regner med å løpe og trimme litt i området ved sjøsanden når vi camper der etterhvert.

Bra av Emma!