søndag 28. juni 2009

Idrettsdag på Vågsbygd staion

Tid for idrettsdag for Diggidangas på Vågsbygd stadion i dag, i en nesten ekstrem varme. Det prega også iveren mot slutten, men mye gøy og bra. Tuvas venninne Ingeborg var også med.

Sofie gjennomførte alle øvelser 60 m, 100 m, 400m, lengde uten tilløp, lengde med tilløp og tennisballkast. Upåklagelig innsats i alle øvelser, og i stille lengde var hun fullt på høyde med de to andre.

Tuvas innsats var også meget god, men fikk etterhver problemer med en hæl, og klarte ikke å fullføre 100m, og løp grinende i mål på 400m. Det siste var kanskje dagens beste prestasjon.

Ingeborg går på friidrett og har talent for det, og ligger stort sett litt foran Tuva, men begge disse ga alt og var gode venninner heile veien. Da Tuva snublet på 100 m, i siste øvelser, som gikk på gress, snublet hun også. Solidarisk. Ungen var fornøyd totalt sett, og ikke minst da vi kjøpte sløsh på tappen etterpå, for deretter gå i Stampa og bade.

Gamlefar måtte også prestere, og tok en 3000m. Ville heller løpt i minusgrader, enn i den varmen som var, og det føltes tungt heile veien, men forbedra seg kraftig fra sist (14.04.99 i romjula) Tida med rundetider (som jentene noterte da jeg ropte dem ut ved passering:
0,45 - 1,40 - 1,42 - 1,43 - 1,45 - 1,50 - 1,45 - 1,38 - 12.48.75. Fremdeles et stykke opp til Øy (11.56), men må prøve igjen å nærmer meg litt til, under mer tempererte forhold.

Tok noen bilder, men har nettopp fått ny mobil og har ikke hatt driven til å koble meg på pc og finne ut av det og trykke dem ut. Skifta til sommerdekk på bilen i dag, så jeg ligger liksom litt etter skjema i praktisk arbeid kan en si.

4 kommentarer:

DE sa...

Bra familieaktivitet dette. Det er gøy med friidrett!

Fantastisk god 3000 m. Jeg trodde du var i god form i jula, men nå gruser du jo alt av tider fra den gang.

Grendstad sa...

Vel, tapte vel meg utover høsten i fjor pga mye jobbing, og alle disse forkjølelsesgreiene, men var jo på vei oppover i romjula. Nå er jeg jo gjennomtrent. Får du en 3000 m snart?

Hilde Fantomine sa...

Flinke jenter du har:-) Ikke lett i denne varmen...

Du var jo også veldig flink..på 3000m.. husker m skrekk sånne distanser fra skoletida... var jo et slit...
Kanskje det er lettere nå, når vi begynner å bli i grå i håra:-)

Grendstad sa...

Snart på tide med en idrettsdag for de voksne Diggidangas med venner også. En multisportsdag med enkle gjennomførbare øvelser som får opp selvtilliten, med alt fra kajakk til klatring og symjing.