mandag 1. juni 2009

En slags besiktigelse


Besiktigelse er en fin ting. Nyttig konkurransefortrinn i karusellen. Men som det nå sikkert har gått opp for enkelte er det sjelden man klarer å følge løypa helt nøyaktig.

Ukens løype er helt ny og starter omtrent på samme sted som 1000-trappløpet. Fantomine og DE la i vei på årets første offisielle sommerdag. Ble fort klart at kartleseren hadde store problemer med å finne løypa. Plutselig var vi tilbake på start, og måtte derfor ta 1000-trappene for å komme opp i løypa igjen. Vi var litt på og av traseen. Bla. utvidet vi løypa med ei runde rundt Bånetjønn. Hadde lett blanding av gange og jogging, samt innlagte pustepauser på strategiske plasser. Hilde har også nå fått en innføring i Diggidangas moonetradisjoner, men noe overraskende stiller hun seg litt avventende.

Relativt rolig økt, men likevel svettigt nok. Avsluttet det hele med lunsj på generalen.

3 kommentarer:

Grendstad sa...

Jo, absolutt. Dere burde nesten begynt med orientering, for å få driven på denne kartlesinga.

Lunsj på Generalen hørtes jo meget godt ut. Skulle ha gps-registrert bevegelsene deres og lagt de inn som kunstverk på bloggen. :-) Tror det er teknisk mulig.

Hilde Fantomine sa...

Jeg har fått tenkt litt ang mooning..og tenker foreløpig at det er best egnet på mannfolk. Enkelte ting må man faktisk sette i bås, mr Vestbakke:-)
Vi jenter må ha noen hemmeligheter..blir ikke så spennende da.
Ellers var jeg godt fornøyd m egen innstats i går.. var ved godt mot hver gang vi løp feil.. og hadde en fin spurt på slutten..:-)

Evelyn sa...

Enig med deg Hilde. Mooning er en guttegreie. Ha en fin dag.