onsdag 24. juni 2009

Sommerskogsløpet - 21 km (halvmarathon)

Olav
La meg sånn ca 2/3 ut i feltet fra start, og traff ganske godt på plasseringa. Hadde vekslende følge med Øystein Rosen, en gammel rev og amatørskuespiller som har ligget langt foran meg på resultatlistene inntil nylig. Litt over halvveis rett før Bergstølhytta måtte jeg slippe, da jeg nok mista litt driv.

Gikk litt saktere derfra og inn, mørna gradvis, men aldri noen sprekk, og holdt stilen ganske bra. Blei tatt igjen av 5-6-7 løpere da, men tok sjøl igjen noen sprukne karer.

Tror jeg disponerte så godt som jeg kunne, og er topp fornøyd med å komme inn på 1.53.11. Under 5.30 på km må det vel bli, noe jeg er meget, meget godt fornøyd med. Traseen er jo utrolig bra, og en fryd å løpe. Garantert med til neste år også. Takk til Svein for trivelig og oppbyggelig samvær før og etter.

Svein

Som Olav hadde jeg også kontakt med hr. Rosen underveis, eller rettere sagt han tok meg igjen på slutten og løp fra meg i den siste bakken ned mot Kjærrane.Han var vel rundt halvminuttet før meg i mål.Men det er ingen skam å bli slått av en slik ringrev,selv om det var første gang denne sesongen.
Før dette hadde jeg hatt en tryning i en liten grusbakke 3 km etter start,fikk noen skrubbsår på arm og bein,men ikke hemmende.
Løp en del alene frem til drikkestasjon ved Fiskelausvika,rett etter fikk jeg hyggelig følge med
Gunnar Haraldstad.Vekslet på å ligge foran og bak hverandre helt til 1 km etter Bergstølhytta.
Da fikk jeg los på ei dame som holdt et bra tempo som jeg klarte å holde,Haraldstad falt litt tilbake her.
Det ble et lite følge på 4 personer mot siste drikkestasjon 4 km fra mål, etter det ble det mest sololøping for min del.Dama ble hengende litt etter,til tross for at jeg gikk på en skikkelig smell ca. 3 km fra mål.Da var det skikkelig tungt og vondt.
Som tidligere nevnt ble jeg tatt igjen av Rosen på slutten,men er kjempefornøyd med gjennomføringa av løpet og tida i mål: ca 1.50. (1.49.54)

Takk til Olav for godt reisefølge,alltid bra å være flere fra Diggidanga.

Resultatliste: http://www.bedriftsidrett.no/VestAgder/files/%7BB0839E39-AD30-418D-B285-5F6357DC8C2C%7D.pdf

5 kommentarer:

DE sa...

Det var tydligvis ikke dagen for å plukke roser, men dere har jo løpt knallbra begge to.

Lite som skiller utøverne i Diggidangas elitedivisjon merker jeg. Men hvordan er styrkeforholdet på sykkel?

ØY! sa...

siste gang han slår meg i år,det er ihvertfall helt sikkert,kanskje....

med likt utstyr er nok Grendstad kvassere enn meg,kommer vel litt an på løypeprofil også.
Mulig vi får svaret en dag,kanskje ikke.

Grendstad sa...

he-he, vel, vel, Svein har jo vært en divisjon over meg i et år eller mer nå, men nå har jeg rykka opp og er i siget bak nå. Svein er den perfekte hare for meg.

Jeg har vel hatt litt fordel av bedre treningstid og muligheter i det siste.

Men konkurrentene er alle de andre, og gleden er å gjennomføre og opplevelsen av å ta seg maks ut. Gårsdagen var en god dag sånn.

Grendstad sa...

Du var forresten bare 10 sekunder bak Rosen i mål.

Hilde Fantomine sa...

Grattis begge to! Well done!
Skjønner dere har et "crush" på Rosè her... har vist gått meg husforbi... men skal bli artig å følge dere tre fremover..:-)

Blir dårlig med trening for tida..er midt oppi mye styr.. men Friskus og jeg tar ei helg i Oslo nå..og da blir ikke Nordmarka prioritert desverre.. heller dårlig kake hos min ekstremt kristne tante på 60 :-(