lørdag 9. august 2008

Idrettsdager for Diggidiggis


Sofie og Tuva klar til start før 400-meteren. Hunden Vesta i bakgrunnen.

Hva er vel bedre for en pappa som har lyst til å trene litt, som samtidig har lyst til å være sammen med sine 2 spreke døtre, enn å ta dem med til idrettsdag? 2 dager i august var vi på Vågsbygd stadion og gjennomførte ulike øvelser, også sammen med ei kusine og ei venninne. Dette slo godt an, og var veldig moro for store og små. Her er resultatene for de voksne. Barnas resultater har vi også, men vi unngår å fokusere så mye på dem i det offentlige rom.

60 meter
Olav 9,93

Lengde uten tilløp
Olav 1,99 m
Gunnar 1,85 m

Lengde med tilløp
Olav 2,67 m

400 meter
Olav 1.17.5

Andre dagen avsluttet vi med fotball i bingen, de voksne mot ungene. Det var også veldig gøy. Vi kommer igjen, gjerne sammen med flere Diggidangas og Diggidiggis og Dangadangas (ektefeller, samboere, onkler, tanter, venner). Vi kan følge prinsippet fra 17.mai-arrangement på noen skoler. Alle, også voksne, får et klippekort/skjema hvor man får en signatur for hver gjennomført øvelse. Når skjemaet er fullt får man premie. Gleder meg til neste gang.

3 kommentarer:

DE sa...

Bra bilde og fin stil på den yngre generasjon. Gøy med idrettsdag for både små og store. Foreløpig har jeg dessverre ingen bidrag å komme med til Diggidiggis, men vi får se hva som skjer.

Ettersom det var noen sprinttider her har jeg tatt meg den frihet å legge til etiketten "sprint".

Grendstad sa...

Ja, den er god. Skulle kanskje hatt en etikett med friidrett, eller baneøvelser.

Velkommen hjem forresten.

DE sa...

Takk for det. Har hatt en meget bra tur. Ref kommer snart.

Friidrett er en bra samlebetegnelse, så unngår vi å bli alt for detaljerte.