mandag 11. august 2008

Trening av triathlonvikar



Siden Diggidanga utfordra det 4. hjulet på neshornvogna til triathlon, følte den ledende triathlet ansvar for en kort innføring av det som er blitt en slags vikar, siden sjefstriathleten ikke kan stille den 25. august i Jegers.

I dag gjennomførte derfor de to herrene på bildet en triathlon av omtrentlig lengde av den som kommer. Ca 400 meter svømming i Gillsvann, ca 15 km sykling langs Ålefjærveien og tilbake over Gimlekollen, og ca 4 km løping i Jegers, fra Spicheren rundt Papirmøllevannet og tilbake. Den uofisielle tida ble 74 minutter.

Konklusjonen ble at Diggidangas representant kunne ta det med veldig ro på svømminga, sånn pass med ro på syklinga, mens på løpinga var det jevnt, og her kunne nok Jacob dradd ifra på slutten, hvis det hadde vært om å gjøre.

En bra gjennomført trening, og Diggidanga har fått en passende sparringpartner til den 25. august, men som bør slås klart under normale omstendigheter. Diggidangas mann hadde tidligere på dagen sykla t/r Rosegården og sykla også t/r Spicheren, og inn til start ved Gillsvann, så mye sykling i dag.

5 kommentarer:

DE sa...

Olav har tydeligvis startet en trenerkarriære. Det er bare å håpe at han ikke får lært bort alt for mye til sin elev.

Diggidangalaget trenger en seier, men vi får se hvordan det går.

Grendstad sa...

Nei, jeg lærte han mest om skiftene, resten er jo kroppsinnsats

DE sa...

Er gøyere når man har noen konkurenter, så det er bra du følger opp.

Prøver å vurdere tiden på 76 min opp mot hva vi kan klare, men det er vanskelig å vite. Men jeg tenker som følger: Desto kortere etappene er desto mer tid bruker sololøperne relativt sett på å veksle. Så dersom vi sammenligner med Ogge burde laget denne gangen ha en fordel :)

Grendstad sa...

He he

Det skulle være god margin, og ja, det marginen blir relativt sett mye større på sånne korte løp. Diggidangalaget er storfavoritt, og bør nok se etter andre å sammenligne seg med. I dette tilfellet 3 mot 1 er feigt. Ogge var noe heilt annet.

DE sa...

Ellers har det endelig kommet info om spicheren triathlon. Ser ut til at svømmeetappen er kun 300m og løpinga 3km. Har oppdatert linken i kalenderen.