fredag 1. august 2008

MORRAØKT I SKEDSMO

er for tiden på østlandet på familiebesøk.det har ikke blitt så mye trening etter sokkeløpinga i setesdalen sist søndag.fikk da en liten strekk i leggen som har vært litt hemmende noen dager.må prøve å bli "fit" til Fanaråken.men det har da blitt litt svømming og lek i vann i varmen.i dag prøvde jeg meg imidlertid på en ganske rolig joggetur i østlandsk skogsterreng,det ble en runde på ca 7 km i rolig tempo.kjente litt til strekken,men det ble ihvertfall ikke verre.får ta det som et godt tegn

på ettermiddagen har vi vært langt inn i Nordmarka og badet.vi kjørte bil på skogveier med Løvenskjolds velsignelse(han eier det meste av Nordmarka).ikke akkurat øko-turisme da.
må gratulere DE med glimrende svømmebragd,nå er det bare å gnu på for enda bedre tider.

2 kommentarer:

DE sa...

Takk for det! Alltid gøy å forbedre seg.

Ellers ikke bra med en strekk nå. Håper den forsvinner snarest mulig slik at du blir superklar for Fanaråken. Som du sikkert har sett på avstemningen er du storfavoritt i løpet, så det er bare å stå på :)

Grendstad sa...

Jopp jopp

Nei, en må se sokkeløpet, som for øvrig burde blitt et årlig løp, som et løp til strekk og advarsel. Lett jogging på østlandet høres ut som bra restitusjon. Ta det med ro, og la kølla gro. Sykkelshortsen din henger her fremdeles, men jeg tror jeg tar den inn nå.