torsdag 21. august 2008

Terrengkarusellen - Løp 12

Godt og varmt i Jegers i dag, med andre ord en perfekt dag for løping. Ettersom Olav for tiden er i eksil i Italia ble det kun Svein og DE som stilte i dag.

DE var førstemann ut i løypa. Åpnet rolig i de første motbakkene i lysløypa for å ha litt krefter opp mot Holmenkollen. Etter toppen gav han på litt for å ta inn tid, men det ble litt for mye og han klarte derfor ikke å holde tempoet helt inn. Hadde likevel krefter til en liten spurt selv om det ikke var noen å konkurrere med akkurat på slutten. DE dro deretter til Stampa for ei økt i tidsløypa. Ingen rekord i dag, men en grei gjennomkjøring hvor han for første gang klarte å fullføre med kun brystsvømming.

Neste mann ut var Svein.
Første del av løypa (ca 1 km)ble brukt til oppvarming.Etterhvert som pulsen og tempen steg i motbakkene opp Holmenkollen,kom Svein i løpemodus.Etter et sedvanlig fall i en liten unnabakke,gikk det på et jevnt tempo mot mål.
Han ble innhentet,og skikkelig fraløpt av to racere fra første tidsheat,men det var en grei motivasjon på slutten å ikke bli passert av flere.Siste kilometer gikk ihvertfall mye fortere enn første.

Tider, med svømmetid i parantes:

Svein: 30,59(påmeldt crawlkurs i dag)
DE: 35,43 (11,41)

Fullstendig resultatliste:
http://www.bedriftsidrett.no/vest-agder/t2.asp?p=74289

2 kommentarer:

DE sa...

Gratulerer til Svein med en strålende tid og med påmelding til crawlkurs. Regner med vi ser deg delta som sololøper i triathlon til neste år.

ØY! sa...

nå har jeg faktisk bestilt 2 bøker om triathlon-trening fra amazon.

det er jo så billig nå at det bare er gøy.
Kanskje vi skulle bygge opp et Diggidanga-bibliotek?
bare en ide..